Services

Parterapi

Er I kørt fast? Savner I de gamle dage hvor alting var let? Fylder konflikterne for meget? Lad mig hjælpe jer med at finde ud af hvad der er sket og hvorfor I sidder fast. Vi finder en vej ud af limboet og hen til det bæredygtige parforhold, hvor jeres fælles værdier er æret og nærvær og intimitet er i højsæde. Der kan være mange udfordringer i parforholdet. Små som store. Jeg er klar til at hjælpe jer med at komme igennem dem og skabe det forhold i begge ønsker. Er din partner ikke klar til at deltage, så fortvivl ikke. Man kan sagtens gå i parterapi alene, for den bevidsthed du får, vil rykke på jeres fælles dynamikker.

SPOILER ALERT: sommetider gør meget små ændringer meget store forskelle.

Samtaleterapi

Er en mulighed for at opdage vores blindspots. Det er et redskab til at se på sig selv og sin situation fra en anden vinkel. Vi tager et emne op som fylder for dig i din hverdag og taler om hvad det betyder og hvad du heller vil og hvordan du kan komme derhen. Vi mennesker kan mere end vi tror og vi er stærkere end vi selv synes. Det eneste samtaleterapi kræver af dig er mod og åbenhed, så kan jeg hjælpe dig med at finde vej til at bredde dit potentiale ud. Du kan godt! – din største forhindring er dig.

Kunne du tænke dig en anderledes polterabend?

Jeg tilbyder en workshop til polterabender, som indeholder nogle af nøglerne til det bæredygtige ægteskab. Ved at se på vores interne dynamikker og mønstre kan vi undgå fremtidige konflikter og problematikker i parforholdet. Hvilket parforhold er det vil helst vil have og hvordan kan det dyrkes? Giv bruden eller gommen de bedste forudsætninger for at komme godt fra start og redskaber til at tage tingene i opløbet, hvis forholdet begynder at tage en skæv drejning. Det er altid nemmere at forebygge end at redde et skrantende ægteskab, så her kan I få muligheden for at få parterapeuternes bedste tips og tricks, samt redskaber til at få det stærke, erotiske og nære forhold som alle ønsker.

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag for større eller mindre grupper. Det kan for eksempel være:

  • Hvordan tilgodeser vi alles behov i ferierne, så alle føler at de har haft en god ferie.
  •  Kom godt gennem julen uden at det ender i en skilsmisse
  • Den sammenbragte families udfordringer.
  • Hvordan får man erotikken og nærværet tilbage, når lysten er væk.
  • Fra konflikter tilbage til kærlighed.
  • Fra kærester til forældre en omstillingsproces.