Hvad kan jeg hjælpe med?

Terapi er bredt, men grundlæggende er en terapeut en person som tænder en lommelygte og lyser i de mørke hjørner. Der ligger ting som er gemt og som vi kan bruge.

Vi kan ikke gå igennem et liv uden udfordringer. Nogle siger at vores mængde af problemer er konstant. Det er ikke fraværet af problemer der definerer vores livskvalitet, men måden vi håndterer dem på – vores mindset. Terapi kan hjælpe dig med at stille skarpt på hvad livskvalitet er for dig og hvad du gerne vil. Når vi føler at vi sidder fast, så kan det være gavnligt at sparre med en terapeut.

Overordnet bruger vi andre menneskers viden hver dag, der vor vores egne evner ikke rækker. Vi opsøger en bankrådgiver til at hjælpe os med vores økonomi. En mekaniker kigger på vores bil. En læge til at bistå vores helbred. Vi ringer gerne til vinduespudseren, gartneren, syersken og så videre. Jeg stiller min viden som terapeut til rådighed for din livsglæde og dit parforhold. Brug den hvis du sidder fast.

Parterapi

Kan give mere nærvær og intimitet. Vi kan udvikle jeres teamfølelse eller forbedre jeres kommunikation.

Individuelterapi

Vi tager det op som fylder for dig eller det som er svært og kigger på det sammen.

Foredrag

Kan tilrettelægges efter behov. For eksempel en polterarbend med parterapeutens bedste råd og sexologens tips og tricks.

KIFF kursus

Kursus i fælles forældreansvar- videre efter skilsmissen. Få redskaber til at hjælpe dine børn og dig selv bedre gennem skilsmissen og forbedrer samarbejdet med din med-forældre.

man, board, drawing
Mand 34

Jeg sad totalt fast!- troede jeg... Men det hjalp virkeligt hurtigt at se tingene fra et andet perspektiv.

couple, romance, bike
Par 38 og 41

Loa har hjulpet os ud af en ond spiral af konflikter og et opslidende on/off forhold.

woman, face, portrait
Camilla 43

Loa var det fyrtårn jeg havde brug for, da jeg følte min verden var kaos

woman, portrait, model
Mia

Min angst var stukket helt af. Den bestemte over alt. Jeg kunne ikke være i det mere. Nu efter lang tid er den min bedste ven - min navigation. Jeg havde ikke selv troet på at det var muligt.

blur, close-up, girl
Line 26

Den største hjælp for mig var bare at blive hørt, forstået og accepteret.

Min Passion

Jeg har en særlig passion for de ubevidste dynamikker og det som Jung kalder for skygger. De har en stor indflydelse på de automatiske reaktioner, som vi har. Man kan have stor gavn af at gøre dem bevidste, så man kan styre dem og ikke lade dem styre os.

Jeg interesserer mig også for tilknytningsmønstrer som viser os hvordan vi reagerer under pres og hvorfor. Desuden synes jeg at polariteten som skaber tiltrækning imellem par er superspændende. Det er ikke nok at være hinandens gode venner. Hvis et parforhold skal være stærkt, så skal erotikken mellem parret også fungere.